Start

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att boka teknikhjälp i hemmet?

Ett hembesök kostar 450kr med RUT-avdrag. Du betalar bara ett fast pris per "uppdrag" eller "sak" du behöver hjälp med. Inget timpris.


Vid större jobb gäller andra priser, det kan tillexempel handla om ett väldigt komplext arbete eller något som tar längre tid.


Utöver det tillkommer framkörningsavgift som oftast ligger på 100-160kr inom ordinarie område.

Var kan jag få hjälp?

Vi är aktiva inom Kalmar län, Blekinge och Kronobergs län.


Vi kan komma hem till dig oavsett om du bor inne i Kalmar, Karlskrona eller Växjö, eller om du bor på en mindre ort eller på landsbygden.


Exempel på var du kan boka teknikhjälp är: Kalmar, Växjö, Karlskrona, Nybro, Hovmantorp, Rottne, Holmsjö, Emmaboda, Rödeby, Tving, Torsås, Bergkvara och många fler.

Hur betalar jag?

Du kan betala i efterhand med faktura, eller direkt på plats via Swish. Vid större summor, främst när det gäller köp av produkter kan du behöva betala i förskott. Isåfall kan du betala via förskottsfaktura eller Swish.

Kan jag få akut tekniksupport på kvällar/helger?

Yes! Vi har jourtider på kvällar och helger. Då kan du få hjälp med akuta problem som inte kan vänta till nästkommande vardag.


Vi kan inte garantera att vi kan erbjuda en akut jourtid 100% av alla gånger, men vid de allra flesta tillfällena kan vi erbjuda det. Beroende på tid/dag/högtid kan en extra avgift tillkomma, eller för företag ett förhöjt timpris.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Oftast kan du få hjälp inom 24 timmar. Är det dåligt med tider så kan vi lösa det med en tid utanför ordinarie arbetstid!

Kan jag lämna in min dator på lagning?

Du kan lämna in din dator på tre olika sätt:


1. Du kan lämna in den på vårt kontor i Emmaboda om du hört av dig innan och bestämt en tid.


2. Vi kan hämta upp datorn hemma hos dig eller på jobbet. Upphämtning sker i mån av tid men du kan oftast få datorn upphämtad dagtid i Kalmar, Växjö och Karlskrona. I mindre orter kan det dröja 1-2 dagar.


3. Du kan skicka in datorn till oss via posten. Vi skickar tillbaka den till dig när den är klar. Tänk på att göra en bokning eller höra av dig innan du skickar in datorn.