Start

Om oss

Om oss

HjälpMig.Nu startade i november 2019 precis innan coronan, och erbjuder teknikhjälp, tekniksupport och utbildningar till privatpersoner och företag.
Vi hjälper dig oavsett om det gäller att felsöka ditt nätverk eller något mer omfattande som att planera hemmets IT-system.


Vi tror starkt på att varje kund är unik. Varje kundbesök sker därför utefter dina specifika behov och förutsättningar.
Behöver du snabb assistans? Ingen fara, vi kan oftast hjälpa dig inom 24 timmar.


Eller ifall du behöver hjälp med något mer omfattande, såsom att planera ett större system eller funderar på att köpa en ny dyr dator. så hjälper vi dig med det också och finns tillgängliga för dig under hela processen.


Man kan sammanfatta det med att vi ser till att du får den hjälp du behöver, när du behöver den.


För att det ska bli så smidigt som möjligt så jobbar vi med fasta priser som grund. Detta både för att det just blir enkelt och överskådligt, men också för att vi anser att det är viktigt att saker görs rätt.

Vi vill inte att du ska behöva oroa dig för att det ska bli dyrare för att vi tar 10 minuter extra för att dubbelkolla att allt funkar som det ska.


Men vi gör mer än att bara hjälpa dig med tekniken. Vi erbjuder också ett brett sortiment av teknikprodukter, inklusive datorer och telefoner, så att du kan hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Och om något skulle gå snett, har du bara ett nummer att ringa - vårt.

HLMPN AB

Personlig service lokalt

Till skillnad från många av de större aktörerna så ser vi till att du får en personlig service. Att du alltid får prata med samma person som känner till dina behov och förutsättningar.

Om du köpt din dator eller telefon av oss, så vet vi redan vad du har för grejer. Dessutom får du alltid precis vad du behöver ifall du bestämmer dig för att uppgradera.


Iom att vi är ett mindre företag så kan vi också erbjuda en mer flexibel service Exempelvis att vi kan stanna till hos dig i slutet av arbetsdagen ifall du behöver något snabbt, eller att vi kan komma hem till dig även på kvällar och helger.

Fler fördelar

Fullt försäkrad

Under arbetets gång är du fullt försäkrad. Detta gäller både om vi är hemma hos dig eller om du lämnar in din dator hos oss.

Vi har också en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå på din egendom.
Så du kan känna dig trygg med att vi tar hand om dig och dina saker.

Köp dina produkter av oss - få dem installerade

Vi erbjuder ett brett sortiment av teknikprodukter, inklusive datorer och telefoner, med leverans direkt hem till dig.


Vi installerar också allt åt dig, så att du kan vara säker på att allt funkar som det ska.

Professionell hjälp

Efter snart 4år har vi byggt upp en god erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag med deras teknik.
Vi har också en bred kompetens inom IT och teknik, så att du kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör.