Start

Teknikhjälp för äldre

Prenumeration på teknikhjälp

Prenumeration på teknikhjälp för äldre

Erbjudande! - Första månaden är gratis


Med en prenumeration på teknikhjälp får du en personlig tekniker du kan ringa såfort du behöver hjälp, och som sen hjälper dig på plats hemma hos dig.


Det gäller oavsett om du bor mitt i stan eller ute på landsbygden. Sålänge du bor inom Kalmar län, Blekinge eller Kronobergs län. Dessutom får du 50% RUT-avdrag på priset.


Du som är äldre ska inte behöva ha sämre tillgång till tekniken eller hehöva vänta länge på hjälp när något inte funkar som det ska.


Du kan ringa och ställa frågor, få akut hjälp med ett datorproblem, få hjälp att installera din nya dator, router, box.. Ja.. det mesta!

  • Få hjälp på plats hemma hos dig när du behöver det
  • Hjälp med dator, tv, telefon, Wi-Fi, internet m.m
  • Köp teknikprodukter och få de hem och installerade
  • Bara 1590kr/mån för dig som är 60+
  • Kundbetyg: 

    Stjärna: fylld Stjärna: fylld Stjärna: fylld Stjärna: fylld Stjärna: halvfylld

Mer information!

Eftersom syftet är att underlätta tekniken för dig som är äldre så finns det ingen anledning att krångla till tjänsten.

Det enda du behöver göra när du behöver hjälp är att ringa upp eller maila, vi bestämmer en tid och sen får du hjälp på plats hemma hos dig inom 24 timmar.
Du kan också ringa upp om du vill ha hjälp med något över telefon, få hjälp via fjärrstyrning eller helt enkelt bara har något du undrar över.


Om du behöver en ny dator eller telefon

Behöver du en ny dator, ny telefon eller något i den stilen så är det återigen bara att höra av dig, då får du den levererad hem till dig och installerad. Du betalar inget för arbetet och det du köpt, exempelvis datorn/telefonen betalar du i samband med månadsavgiften.


Vill du bli teknikproffs?

Ett tips om du känner för att bli teknikproffs såhär på äldre dagar är att utnyttja prenumerationen för att lära dig så mycket som möjligt om ex datorer. Känner du att teknik inte är något för dig så kan du självklart bara ta en kopp kaffe eller te om du skulle få problem och bara vänta tills det är löst.

Priser

Seniorrabatt - priset för dig som är över 60 år gammal:  1590kr/mån


Ordinarie pris - priset för dig som är under 60 år gammal:  1990kr/mån


Just nu är första månaden gratis, så du betalar ingenting första månaden.

Priserna är med RUT-avdraget och inkl.moms.

Inga andra avgifter tillkommer. Det är alltså det priset du betalar och inget annat!

Villkor & Frågor

Fler frågor?
Skriv i chatten till höger, ring upp eller maila!

Är första månaden gratis?

Yes! Du betalar inget för första månaden. Har du beställt någon produkt under första månaden betalar du självklart för den, men du betalar ingen månadsavgift.

Hur funkar ångerrätten?

Du har 14 dagars ångerrätt från att du beställt under förutsättningen att du inte haft några hembesök. Men skulle du ångra dig efter att du haft ett besök så kan du istället bara betala för det besöket så avlutar vi avtalet så istället.

Är det någon bindningstid?

Nej! Du kan däremot välja att lägga teckna för 12månader och då få gratis säkerhetsprogram för perioden.

Uppsägningstid?

Du har 2mån uppsägningstid, men är det så att du har flyttat eller liknande så hör av dig så avslutar vi direkt!

Kan priset ändras?

Nej, det priset som gällde när du beställde gäller. Även om priset för nya kunder höjs så kommer du inte behöva betala mer

Hur funkar det med RUT-avdraget?

Summan för dig att betala per månad kommer alltid att vara densamma. RUT-avdraget gäller bara på IT-tjänster i hemmet, skulle du välja att inte utnyttja det kommer inte heller något RUT-avdrag att användas. Men du behöver inte räkna på det utan totalbeloppet kommer isåfall bara att sänkas så att summan för dig blir densamma.

Kan jag beställa en prenumeration om jag bor på landsbygden?

Absolut! Sålänge du bor inom Kalmar län, Blekinge och Kronobergs län, vilket är serviceområdet. Skulle det av någon anledning inte funka så blir du kontaktad om det efter bokning.